19. Βιολογικοί παράγοντες και υγιεινή

19 Βιολογικοί παράγοντες και υγιεινή

Διάρκεια
20 λεπτά

Στόχος:

  • στην ανάδειξη της σημασίας του βιολογικού κινδύνου
  • στον εντοπισμό των βιολογικών κινδύνων στα τεχνικά έργα
  • στην ανάπτυξη μεθοδολογίας για την αντιμετώπιση των βιολογικών κινδύνων

Θεματολογία:

  • Τι ονομάζουμε βιολογικό παράγοντα
  • Τα βασικά χαρακτηριστικά τους και η κατηγοριοποίησή τους σε ομάδες
  • Τρόπους έκθεσης στους βιολογικούς παράγοντες
  • Αναφορά στους συχνότερους βιολογικούς κινδύνους για την υγεία στον κατασκευαστικό κλάδο και στις διαδικασίες που τους συναντάμε  
  • Επιπτώσεις στην υγεία
  • Σύνταξη της γραπτής εκτίμησης του κινδύνου και ιεραρχία των μέτρων πρόληψης
  • Ερωτήσεις κατανόησης
Αίτηση Συμμετοχής
Κατάσταση
Ενεργό

Ακολουθήστε μας