Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Επικοινωνία
e-νημέρωση
e-γνώμη
English Site
Greek Site
Greek
English
Αρχική
Ταυτότητα
Ποιοί είμαστε
Ιστορική αναδρομή
Όραμα-Αποστολή
Δραστηριότητες
Κατάρτιση - Εκπαίδευση
Προγράμματα κατάρτισης
Ασύγχρονη εκπαίδευση
Προσεχή
Μετρήσεις - Αναλύσεις - Προσδιορισμοί
Δήλωση εμπιστευτικότητας
Πίνακας Μετρήσεων, Αναλύσεων & Προσδιορισμών
Έρευνες - Μελέτες - Προγράμματα
Τεκμηρίωση - Πληροφόρηση
Βιβλιοθήκη
Κατάλογος βιβλιοθήκης
Θεματικά βιβλιογραφικά δελτία
Βιβλιοθήκες Τρίτων
Ηλεκτρονικό λεξικό
Ορισμοί
Σύνδεσμοι (links)
Εμπειρογνωμοσύνες
Δίκτυο Ενδυνάμωσης Γυναικών
Θέματα ΥΑΕ
Covid-19
Αμίαντος
Ακτινοβολία
ΒΑΜΕ-Οδηγία SEVESO
Βία και παρενόχληση
Βιολογικοί παράγοντες
Δονήσεις
Εκτίμηση επαγγελματικού κινδύνου
Επαγγελματικές ασθένειες
Εργασία σε ύψος
Εργατικά ατυχήματα
Εργονομία
Ηλεκτρισμός
Θερμική καταπόνηση
Θόρυβος
Μέσα ατομικής προστασίας
Περιορισμένοι χώροι
Πυροπροστασία
Φυσικές καταστροφές
Χημικές ουσίες
Νομοθεσία
Εθνική Νομοθεσία
Ευρωπαϊκοί Κανονισμοί
Διεθνείς συμβάσεις
Νομολογία
Εκδόσεις
Μελέτες – Βιβλία – Φυλλάδια
Περιοδικό
e-δησεόγραμμα
Βίντεο
Νέα - Εκδηλώσεις
Νέα
Εκδηλώσεις
Συνέδρια
Παγκόσμια Ημέρα ΑΥΕ
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2006-2016
e-νημέρωση
Εγκ. Υ1/Γ.Π.οικ.15903/2014 (ΦΕΚ /-- 17.2.2014)
Breadcrumb
Home
Εθνική Νομοθεσία
Εγκ. Υ1/Γ.Π.οικ.15903/2014 (ΦΕΚ /-- 17.2.2014)
-
A
A
+
A
Νομοθέτημα
Εγκ. Υ1/Γ.Π.οικ.15903/2014
Φ.Ε.Κ.
/-- 17.2.2014
Υπουργεία
Υγείας
Κανόνες υγιεινής για την πρόληψη μετάδοσης λοιμώξεων στους χώρους των βρεφικών, βρεφονηπιακών, παιδικών σταθμών, δημόσιων και ιδιωτικών
Λέξεις Kλειδιά
απολύμανση
,
αποχωρητήρια
,
ατομική υγιεινή
,
βρεφονηπιακός σταθμός
,
λοιμώδεις ασθένειες
,
λοιμώδη νοσήματα
,
λοίμωξη
,
παιδικός σταθμός
,
περιβαλλοντική υγιεινή
,
Σχετικά Κείμενα
Συνημμένο
Μέγεθος
Εγκ. 15903_2014
319.84 KB
§Ι: Οδηγίες ατομικής υγιεινής
§ΙΙ: Οδηγίες περιβαλλοντικής υγιεινής
§ΙΙΙ: Οδηγίες καθαρισμού και απολύμανσης
§ΙΙΙ 13: Αποχωρητήρια
§ΙV: Οδηγίες για το χειρισμό τροφίμων κατά την παρασκευή – προσφορά γευμάτων
§ΙVι: Οδηγίες ατομικής υγιεινής εργαζομένων που ασχολούνται με την παρασκευή και προσφορά των γευμάτων
§ΙVιι: Τρόφιμα
§ΙVιιι: Υγιεινή στο χώρο του παρασκευαστηρίου
§ΙVιv: Ψυγεία
§ΙVv: Αρχεία