Υ.Α. 14708/2007 (ΦΕΚ 1616/Β` 17.8.2007)

Νομοθέτημα
Υ.Α. 14708/2007
Φ.Ε.Κ.
1616/Β` 17.8.2007
Υπουργεία
Όροι, προϋποθέσεις και διαδικασία υλοποίησης υποχρεωτικής εκπαίδευσης και κατάρτισης προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων και των Ελεγκτικών Αρχών και Φορέων του Επισήμου Ελέγχου Τροφίμων

Τροποποιήθηκε από:

  • Υ.Α. 110581/2025 (ΦΕΚ 2161/Β` 6.5.2025) Θέσπιση ενιαίου πλαισίου υποχρεωτικής κατάρτισης του προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων, καθορισμός όρων και προϋποθέσεων εκπόνησης, έγκρισης και υλοποίησης προγραμμάτων κατάρτισης (Άρθρο 15)
Σχετικά Κείμενα
Συνημμένο Μέγεθος
ΦΕΚ 1616Β_2007 326.81 KB

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε μας