Υ.Α. 14708/2007 (ΦΕΚ 1616/Β` 17.8.2007)
Όροι, προϋποθέσεις και διαδικασία υλοποίησης υποχρεωτικής εκπαίδευσης και κατάρτισης προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων και των Ελεγκτικών Αρχών και Φορέων του Επισήμου Ελέγχου Τροφίμων
Τροποποιήθηκε από:
- Υ.Α. 110581/2025 (ΦΕΚ 2161/Β` 6.5.2025) Θέσπιση ενιαίου πλαισίου υποχρεωτικής κατάρτισης του προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων, καθορισμός όρων και προϋποθέσεων εκπόνησης, έγκρισης και υλοποίησης προγραμμάτων κατάρτισης (Άρθρο 15)
Λέξεις Kλειδιά
Σχετικά Κείμενα
Συνημμένο | Μέγεθος |
---|---|
ΦΕΚ 1616Β_2007 | 326.81 KB |