
Έτος Δημοσίευσης
2015
Η μελέτη περιλαμβάνει καταγραφή των βασικών επαγγελματικών κινδύνων στον κλάδο των αρτοποιείων ζαχαροπλαστείων και προτάσεις για προληπτικά μέτρα, καθώς επίσης και στατιστική ανάλυση αποτελεσμάτων από αυτοψίες σε επιχειρήσεις του κλάδου σχετικά με την εφαρμογή μέτρων προστασίας της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων.
Η μελέτη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Υποέργου 3, της Πράξης «Υποστήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων για την εκπόνηση εκτίμησης επαγγελματικού κινδύνου», που υλοποίησε το ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε. στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007 – 2013 – Προσανατολισμός στον άνθρωπο».
Σχετικοί Σύνδεσμοι