Skip to main content
Header Top
Contact
Greek Site
Greek
English
English Menu
HOME
ABOUT
INFORMATION
LEGISLATION
RESEARCH
RESOURCES
SERVICES
TRAINING
Εγκ. 2/2013 (ΦΕΚ /-- 14.1.2013)
-
A
A
+
A
Νομοθέτημα
Εγκ. 2/2013
Φ.Ε.Κ.
/-- 14.1.2013
Υπουργεία
Υγείας
Αριθ.Πρωτ. Υ1γ/Γ.Π/οικ.4476/14.1.2013 Παρέχονται οδηγίες για την Υγειονομική Διάταξη Υ1γ/Γ.Π οικ 96967 (ΦΕΚ 2718/Β/8.10.2012) «Υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών και άλλες διατάξεις»
Λέξεις Kλειδιά
άδεια ίδρυσης
,
άδεια λειτουργίας
,
αποθήκευση
,
αποθήκη τροφίμων
,
απολύμανση
,
αποχωρητήρια
,
εντομοκτονία, μυοκτονία
,
επιχείρηση μαζικής εστίασης
,
επιχείρηση τροφίμων
,
καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος
,
όροι ίδρυσης και λειτουργίας επιχειρήσεων
,
τρόπος σφράγισης
,
χώρος εστίασης
,
Σχετικά Κείμενα
Attachment
Size
Εγκ. 2_2013
489.96 KB
Άρθρο 11: Επιχειρήσεις παρασκευής – Επιχειρήσεις συσκευασίας
Άρθρο 12: Αποθήκευση διανομείς και μεταφορείς
Άρθρο 13: Επιχειρήσεις λιανικού και χονδρικού εμπορίου
Άρθρο 14: Επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών – Επιχειρήσεις μαζικής εστίασης και χώροι αναψυχής
Άρθρο §3: Αρχεία επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών